Amenințări, pumni și alte violențe – politica PSD 2017

admin Sep 18, 2017 Politica 0 Comentarii

Pe zi ce trece, agresivitatea PSD-ului ne sufocă. Politica pumnului este modul de operare a acestor indivizi care seamănă ură și mai nou împart lovituri în direct, la televizor, pentru că oricum sunt deja mai presus de orice lege a bunului-simț.

Cazul lui Mirel Palada, cel care a ajuns să care pumni prin studioruile de televiziune pentru că, nu-i așa, cuvintele sunt de prisos, este unul firesc dacă urmărim firul ascendent al agresivității reprezentanților și simpatizanților PSD.

Codrin Ștefănescu, secretar adjunct al PSD. Este cel mai agresiv specimen pe care partidul de guvernământ continuă să-l trimită să se ia de guler cu toată lumea pe la televiziuni. Este în continuare la loc de vază în partid, apreciat pentru felul în care se comportă și premiat, așa cum se cuvine.

Lia Olguța Vasilescu, actual ministru al Muncii, un alt import de marcă al PSD pe filiera PRM. Limbaj de mahala, atitudine sfidătoare și aroganță, de ani de zile premiate cu funcții în tot aparatul administrativ și evident în partid. Mai nou, partenerul acesteia, Claudiu Manda primește postul de președinte al Comisiei de control a activității SRI, după ce este de notorietate că a înjurat ca la ușa cortului un cetățean pe rețelele de socializare.

În Parlament vedem frecvent situații rușionoase în care persoane precum Șerban Nicolae înjură, defăimează și se comportă fără nici un dram de rușine, cel puțin în raport cu funcția pe care o ocupă, chiar în Biroul Permanent.

Violența în PSD este cusută în cele mai adânci fibre. Este stilul lor de a face politică, un stil incompatibil cu o țară care vrea să se europenizeze să fie cât mai dezvoltată și civilizată, să aibă un sistem de educație performant și să mențină o societate sănătoasă.

Pumnii pe care i-a cărat fostul purtător de cuvânt al Guvernului PSD-Ponta, Mirel Palada, unui coleg de platou nu ar trebui să șocheze, ar trebui însă să fie pedepsiți atât de lege în toată puterea sa, cât și de români, la vot. Chiar zilele acstea a mai ieșit la suprafață un alt atac violent la cel mai înalt nivel al PSD-ului. Senatorul PSD Nicolae Bădălău, numărul 2 în partid a agresat un coleg deputat de la PNL, ce-i drept în afara Parlamentului sau a platourilor de televiziune, dar de față cu sute de martori, la o nuntă.

În  loc de concluzie, o scurtă reflexie: ce ar trebui să facem noi pentru a-i opri pe acești oameni?

 

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *