„Cerem vehement demisia consilierului județean PSD Constanța, Sabrina Maria Nedelcu, pentru jignirea a peste 300.000 de români”

„Cerem vehement demisia consilierului județean PSD Constanța, Sabrina Maria Nedelcu, pentru jignirea a peste 300.000 de români”

admin Feb 02, 2017 0 Comentarii
„Ieri, grupul consilierilor județeni PNL Constanța a solicitat public un punct de vedere din partea reprezentanților partidelor care susțin actualul Guvern al României asupra emiterii ordonanței de urgență care dezincriminează faptele de corupție în stat. Considerăm că postarea publică a Mariei Nedelcu, consilier județean PSD exprimă întocmai atitudinea și poziția acestor partide față de fiecare român care protestează împotriva unor acte normative făcute de corupți pentru corupți”, a declarat George Muhscină, consilier județean PNL. “Maria Nedelcu, consilier județean PSD a jignit grosolan peste 300.000 de protestatari, spunând că aceștia nu contribuie la stat pentru că protestează de dimineața până seara împotriva celui mai mare abuz legislativ din ultimii 27 de ani. Este incalificabil acest gest și noi, grupul consilierilor PNL, considerăm că se impune demisia de urgența a Mariei Nedelcu din Consiliul Județean Constanța. În același timp continuăm să cerem un punct de vedere din partea șefilor doamnei consilier atât pe linie de partid, Felix Stroe, cât și pe linie administrativă, Horia Țuțuianu”, a continuat acesta. „Fiecare moment în care doamna Maria Nedelcu rămâne o reprezentantă a Consiliului Județean Constanța este o rușine pentru această instituție și o palmă peste obrazul tuturor românilor care au ieșit din propria convingere să […]