Făgădău aruncă banii constănțenilor la gunoi


Președintele organizației PNL municipiul Constanța George Muhscină a declarat, în urma deciziei definitive a Tribunalului Iași care obligă municipalitatea Constanța la plata a peste 413 milioane de lei și alți 14 milioane de euro, că în doar un an de guvernare locală, administrația PSD – Făgădău aproape a reușit să bage Constanța în faliment.

“Banii constănțenilor sunt la propriu aruncați la gunoi. În mai puțin de un an de la câștigarea alegerilor, administrația PSD reușește contraperformanța să piardă mai mult de jumătate din bugetul primăriei printr-o decizie definitivă a instanței”, a declarat George Muhscină, președintele organizației municipale PNL Constanța.

“Nu uităm că PSD-ul lui Mazăre a semnat un contract de 335 de milioane de euro pe 25 de ani cu firma de salubritate Polaris M. Holding deținută de Eduard Martin (ales deputat PSD de Constanța în 2008). În timp ce Eduard Martin era bine mersi deputat PSD în Parlamentul României, Polaris iniția o acțiune în instanță împotriva Primăriei Constanța. Astăzi, același PSD care conduce Primăria a reușit să piardă un proces vital care va costa Constanța peste 50% din bugetul anual. Cine plătește? Evident că nu PSD-ul, Făgădău sau Mazăre, ci constănțenii. Coincidență sau nu, există un rechizitoriu DNA care arată că prejudiciul adus municipalității prin semnarea contractului cu Polaris M. Holding este de peste 100 de milioane de euro”, a punctat consilierul județean PNL George Muhscină.

“Rugămintea mea pentru presă și pentru toți constănțenii  este să nu uităm acest moment și să-l sancționăm cum se cuvine. Este încă o dovadă concludentă că întreg sistemul PSD Constanța parazitează administrația constănțeană și deturnează fonduri care ar fi putut fi utilizate pentru construcția de școli, întreținerea infrastructurii sau dotarea spitalelor”, a continuat George Muhscină.

“Organizația PNL Municipiul Constanța solicită de urgență un punct de vedere din partea primarului PSD Decebal Făgădău. Este clar că PSD trebuie să răspundă pentru că a sărăcit Constanța cu mai mult de 100 de milioane de euro, dintr-un foc”, a mai declarat Muhscină, președintele organizației municipale a PNL Constanța.