Îi sugerez lui Palaz să își mențină indicațiile pentru partidul său unicelular.

PNL are o echipă de profesioniști în Consiliul Municipal Constanța care nu pot achiesa la propunerile pompieristice ale PMP. Îi sugerez lui Palaz să își mențină indicațiile pentru partidul său unicelular.

Georghe Muhscină, președintele Organizației municipale PNL Constanța a reacționat la declarațiile publice făcute de Claudiu Palaz la adresa consilierilor PNL municipiul Constanța afirmând că echipa PMP a venit în Consiliu cu un proiect lipsit de fundamentare și alimentat exclusiv de populism.

“PNL este o formațiune politică serioasă. Echipa noastră de consilieri este singura care face o opoziție profesionistă în Consiliul Local și Județean. Din aceste motive nu ne permitem să venim cu propuneri lipsite de fundamentare juridică în Consiliul Local Constanța și nici nu putem să achiesăm la propuneri populiste făcute într-un stil pompieristic de către echipa lui Palaz”, a afirmat liderul PNL Constanța, George Muhscină.

“Aș vrea să subliniez că situația imobilului “Ion Bănescu” ne preocupă pe toți, nu numai pe consilierii PMP. Acestea fiind spuse, opinia publică trebuie să știe că proiectul propus de consilierii PMP nu a avut nici avizul comisiei de specialitate, nici vreun fel de fundamentare tehnică. Asta nu o spunem numai noi, ci doamna secretar al Primăriei Marcela Enache, acest lucru ar trebui să-i dea de gândit acuzatorului Palaz. Mai mult decât atât, consilierii PNL vor susține cu mare plăcere orice proiect fundamentat care spune clar cine se face vinovat de degradarea clădirii și cine trebuie să plătească”, a explicat George Muhscină.

“În final vreau să transmit un mesaj foarte ferm. Singurii care sunt în măsură și vor judeca activitatea consilierilor PNL sunt constănțenii, prin vot. În rest nu voi permite nici unui alt partid sau „lider” politic să le dea indicații sau să îi certe „părintește” pe aceștia. Cu atât mai puțin lui Palaz care ar trebui să recunoască în primul rând că susține o majoritate PSD care, timp de 10 ani, a reușit să aducă aproape de faliment primăria. Contractul de cumetrie cu firma de salubritate care deși nu face curățenie în oraș câștigă în instanța peste jumătate din bugetul anual al Constanței (105 milioane de euro din banii constănțenilor!) este de notorietate pentru toată lumea, mai puțin pentru Palaz.

Întotdeauna PNL  a avut și va avea maximă considerație față de constănțeni și de banul public. Tocmai de aceea nu acceptăm nici “combinațiile” PSD, nici “populismele” celor care îi susțin”, a punctat George Muhscină, consilier județean PNL și președinte al Organizației Municipale PNL Constanța.