Polaris și soluția imorală

Polaris și soluția imorală

admin Oct 03, 2017 Politica 0 Comentarii
Așa cum am spus-o din capul locului, indiferent de tentațiile electorale, protejarea bugetului comunității și evitarea falimentului au rămas ferme în prioritizarea deciziilor noastre.

Amenințări, pumni și alte violențe – politica PSD 2017

admin Sep 18, 2017 Politica 0 Comentarii
Pe zi ce trece, agresivitatea PSD-ului ne sufocă. Politica pumnului este modul de operare a acestor indivizi care seamănă ură și mai nou împart lovituri în direct, la televizor, pentru că oricum sunt deja mai presus de orice lege a bunului-simț.

PSD, jos mâinile de pe mediul de afaceri din România!

Singura sursă constantă și predictibilă de venit la bugetul de stat o asigură mediul de afaceri din România. Taxele pe care le plătesc marii contribuabili asigură aproximativ 50% dintre veniturile bugetare. Este foarte dificil de înțeles de ce acești contribuabili sunt pur și simplu goniți din țară cu o măsură distructivă, cum este impozitul pe cifra de afaceri.

Îndrăznește să crezi în România…fără PSD

Urmărind ce se întâmplă astăzi în Parlament, la Palatul Victoria și în autoritățile publice locale din toată țara nu pot să nu mă gândesc: cât de simplu ar fi fost ca românii să nu voteze cu PSD? România este decapitată administrativ, destabilizată și aud că această criză este foarte posibil să se prelungească. Grindeanu stă lipit de scaun în timp ce Dragnea nu (mai) are puterea să-l dea jos. Cât timp ei se ceartă românii plătesc. Aud experți care afirmă că derularea proiectelor pe fonduri europene este posibil să fie blocată cu 6 luni chiar, numai din cauza luptelor de putere din interiorul PSD.